Recensies 


 

Ik wil graag mijn oprechte waardering delen voor de buitengewone begeleiding die ik heb ontvangen van Jolanda. Mijn ervaring met haar is uitzonderlijk positief, en ik ben dankbaar voor de professionele en empathische ondersteuning die ze biedt.

 

Jolanda is niet alleen zeer fijn en prettig in de omgang, maar ze heeft ook de bijzondere gave om met je mee te denken. Ze luistert aandachtig naar wat je inbrengt en neemt de tijd om je behoeften en doelen voor de therapie te begrijpen. Wat me vooral opviel, is haar toewijding om samen met mij te werken aan het behalen van mijn doelen. 


De toepassing van EMDR was voor mij een onverwacht groot succes. Ik had nooit gedacht dat deze therapievorm zo effectief zou zijn. Jolanda begeleidde het proces met professionaliteit en zorg, waardoor ik me volledig op mijn gemak voelde. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik Jolanda ten zeerste zou aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een deskundige.                                                          
A.M. 34jaar.    

 

"Doordat Jolanda tijdens mijn traject de juiste vragen heeft weten te stellen, ben ik minder snel weggerend voor mijn probleem. Het heeft een diepere laag geopend van oud zeer. Door hier samen bij stil te staan kwam er ruimte om deze oude zeer te voelen. Dit bied mij nu de ruimte om eerder te relativeren en mijn grenzen en wensen duidelijker aan te geven. Ik kan goed naar mezelf kijken, maar dit had ik niet alleen gekund. Bedankt!

     B. 27 jaar 

 

"Afgelopen jaar een therapietraject gehad bij Jolanda. Ik had veel last van onzekerheden over mezelf en paniekaanvallen. Ik kon mijn ei kwijt en Jolanda kan goed luisteren. Ze heeft kennis en kon me dingen laten inzien die ik niet van mezelf wist. Ook hoe dingen werken en wat ik over mezelf ben gaan denken. Dat zette me aardig vast. Nu aan het eind heb ik geen paniekaanvallen meer waar ik heel blij mee ben".
Robert, 21 jaar

 
"In therapie gaan is best een hele stap. Maar hoe geweldig is het als je deskundig en goed wordt geholpen. Waar ruimte is voor God en ook voor gebed. Dat mocht ik vinden bij Jolanda. Ze kon de vinger leggen op de pijn in mijn hart en mij handvatten geven voor de toekomst."                         Elisabeth, 55 jaar


"Heel eerlijk gezegd wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten van de EMDR sessie. Jolanda leidde mij rustig en professioneel door de sessie  heen. Uiteindelijk heeft Jolanda mij geholpen naar het einddoel wat ik voor ogen had".                     

    Danique, 25 jaar     

                                  

"Dankzij de gesprekken met Jolanda ben ik mij bewust geworden van bepaalde gedachtenpatronen die mij beperkten in mijn dagelijkse leven. Door die bewustwording en door oefeningen die ik tijdens onze sessies heb geleerd, weet ik veel beter de rust te bewaren. Ook heb ik de ruimte en rust nu om mooie nieuwe stappen te zetten en te werken aan een mooie toekomst."
Student, 30 jaar

                                                                                                                           
"Ik ben zeer tevreden over de aanpak in mijn behandeling. Tijdens de sessies heb ik goed werkende oefeningen gedaan waar ik direct zelf ook resultaat van kon zien. Ik ben blij dat ik deze behandeling heb gekregen. Alles werd goed door Jolanda geregeld en duidelijk uitgelegd."
Irina Alexandrova, 47 jaar